<The> Commercial Insurance Market in the Slovak Republic before Pandemic COVID-19 - Drugdová, Barbora
Informácia o rozvoji komerčného poistného trhu v SR pre vypuknutím COVID-19. Vývoj na trhu so životným poistením je v posledných rokoch dynamickejší ako v neživotnom poistení. Populácia si postupne uvedomuje životné riziká a využíva poistné produkty životného poistenia.