Počítačové systémy na projektovanie robotických výrobných systémov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Osobitný smer aplikácie v oblasti automatizovaného projektovania robotických systémov CAR (Computer Aided Robotics). Nepriame programovanie robotizovanej techniky a systémov. Simulácia funkčnej a pracovnej činnosti robotických systémov a ich technických prvkov. Komplexná počítačová podpora projektovania robotických systémov. Systém ROBCAD a štruktúra programových modulov.