Virtual Computer Integreted Manufacturing (CIM) System - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Technológie virtuálnej reality a základné funkcie ich použitia v rámci CIM (Computer Integreted Manufacturing) systémov. Tréningové systémy virtuálnej reality.