Závery štúdie z benchmarkingu koncepcií polohovacích agregátov a technologických aplikácií pre výrobu presných a tvarovozložitých výrobkov - Hajduk, Mikuláš
Predstavenie záverov štúdie, ktorej cieľom bolo vykonať analýzu vývoja výrobnej techniky pre zložité opracovanie súčiastok. Využitie riešených úloh polohovacích jednotiek.