Educational Policy of the Slovak Republic in the Context of Changes in the Labour Market: Media Discourse Analysis - Molnárová, Eva
Súčasné potreby trhu práce súvisiace s odborným vzdelávaním a prípravou (VET) vo vybraných slovenských diskurzoch masmédií. Slovenská vzdelávacia politika v oblasti odborného vzdelávania a prípravy. Teoretické základy analýzy mediálneho diskurzu. Politické očakávanie duálneho vzdelávania v mediálnom diskurze.