Preceňované východiská keynesovstva a podceňovaná rakúska teória hospodárskeho cyklu pri centrálnom riadení ekonomík? - Dvornický, Igor, 1985-
Skúmanie, ako správne pristupovať k hospodárskym cyklom. Funkčnosť rakúskej teórie hospodárskeho cyklu. Kolektívny optimizmus a efekt stádovitosti ako hnací motor boomu. Indikatívny vývoj cyklickosti a identifikácia hospodárskeho cyklu v SR. Štátny intervencionizmus a korona-kríza.