Nábor v krizi? změňte přístup ke kandidátům - Spáčilová, Lucie
Nábor nových pracovníkov počas krízy má byť efektívny a úspešný. Pozornosť pri výbere kandidátov sa sústredí hĺavne k ich prínosu pre tím a firmu. V ponuke sú rôzne typy kandidátov: ktorí neradi menia svoj obor, ktorí majú obavy z budúcnosti, ktorí si myslia, že sa o nich musí postarať zamestnávateľ resp. štát. Dobrá rada pri výbere kandidátov, overiť si referencie u bývalých zamestnávateľov.