Financovanie športu z verejných zdrojov - Siminská, Eva
Rôzne formy financovania športu, ako aj posúdenie jedného z kritérií štátnej pomoci, a to ovplyvnenie obchodu medzi členskými štátmi poskytnutím pomoci.