Spracúvanie osobných údajov vo vzťahu k pracovným zmluvám a dohodám - Ukropec, Anton
Porušovanie niektorých povinností pri spracúvaní osobných údajov zamestnancov. Poukázanie na nadbytočné osobné údaje v pracovných zmluvách a dohodách. Aký má byť rozsah spracúvaných osobných údajov podľa nariadenia GDPR.