Nové profese v e-commerce - Kazdová, Alena
Zdravotná kríza a lockdowny enormne zdvihli dopyt po tovare a produktoch z oblasti e-commerce. Tento segment potrebuje naberať stále nových ľudí, aby stíhal uspokojovať dopyt. A nielen to, ale rozvíja nové služby, a tak v e-commerce vznikajú nové profesie. Motiváciou pre mnohých kandidátov nie sú financie, ale potenciál tohoto oboru.