V budoucnosti může HR fungovat jako e-shop - Kazdová, Alena
Petra Nulíčková je HR Biznis Partnerka v spoločnosti Alza.cz. Do práce v HR priniesla nový pohľad na to, ako sa môže personalistika v dobe moderných technológií a sociálnych sietí vyvíjať a zásadne meniť. Je predstaviteľkou novej generácie v HR, ktorá vyrastá v segmente e-commerce. Je faninkou marketingu a Linkedlnu a spája HR s inými obormi a inšpirácie hľadá v projektoch mimo biznisu.