Benefity v době covidové
Pandémia zmenila nastavenie práce a prekopala aj firemnú kultúru. Ako sa táto doba prejavila na preferenciách firemných benefitov a aké sú aktuálne trendy? Opýtali sme sa Martiny Machovej, HR riaditeľky Sodexo Benefity a Sodexo Služby u klienta.