Program zaměstnaneckých výhod od UNIQA pojišťovny
Základom každej firmy sú jej pracovníci a tí rozhodujú, ako bude firma úspešná. Preto sa oplatí motivovaných a schopných zamestnancov chrániť. Starostlivosť o zamestnancov je jedným zo spôsobov, ako zvyšovať spokojnosť a lojalitu ľudí. UNIQA preto vytvorila Program zamestnaneckých výhod, ktoré ponúka zabezpečenie pre prípad úrazu alebo choroby.