Kvalitní zajištění potřeb lidí a podporující prostředí je základem produktivity
Doba ide stále dopredu a spolu so zmenami sa reštrukturalizuje poskytovanie benefitov aj ich čerpanie z radov zamestnancov. Firmy si stále viac zakladajú na duševnom zdraví svojich zamestnancov, a tak sa konzultácia s firemným psychológom stáva štandardom.