Úvery zo Štátneho fondu rozvoja bývania v podmienkach obcí po novele zákona účinnej od 1. 1. 2021 - Konečná Veverková, Ingrid
Upozornenie na novelu zákona č. 150/2013 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania. Pre obce úvery zo ŠFRB predstavujú významnú pomoc štátu nielen pri rozširovaní a zveľaďovaní bytového fondu obcí, ale aj pri zabezpečení sociálnych služieb výstavbou a obnovou zariadení sociálnych služieb.