Stayhome Hashtag: Sentiment Analysis on Twitter During the Covid-19 Pandemic - Gunduz, Ugur
Účelom vykonania analýzy hashtagov je odhaliť rozdiel v diskurze a jazyku pri analýze údajov na twitteri, a vykonať vyhodnotenie účinkov globálnej epidemickej krízy na jazyk, správy a krízové ​​riadenie pomocou údajov zo sociálnych médií. Obsah týchto správ a zhodnotenie vyjadrených pocitov. Preskúmaných stotisíc twitterových správ odoslaných s hashtagom #stayhome medzi 23. májom 2020 a 29. májom 2020. Dopad a spoľahlivosť sociálnych médií pri zvládaní katastrof by sa dal spochybniť vykonaním obsahovej analýzy založenej úplne na sémantickej analýze správ poskytovaných na príspevkoch na Twitteri s použitými frázami a frekvenciami.