Vocational Identity Development and the Role of Human Resources Management. A Systematic Literature Review - Pizzolitto, Elia
Rozvoj a posilnenie odbornej identity zamestnancov, ktoré sú v organizáciách zásadnými problémami. Systematické preskúmanie danej témy databázami SCOPUS a EBSCO Host. Väčšina extrahovaných článkov patriaca do oblastí: riadenie ľudských zdrojov, psychológia a organizačné štúdie. Spojenia medzi týmito tromi oblasťami predstavujú jasný teoretický rámec pre pochopenie toho, ako literatúra diskutuje o rozvoji profesionálnej identity v organizáciách.