Obrazový alebo zvukový záznam zo zasadnutia - Briestenský, Ladislav
Odpoveď na otázku či sa musí do pozvánok na rokovanie obecného zastupiteľstva uvádzať, že ideme z rokovania robiť zvukový záznam, je nasledová: zasadnutie obecného zastupiteľstva je verejné na základe zákona č.369/1990 Zb. Právo na vyhotovenie zvukového alebo zvukovo-obrazového záznamu je garantované ústavou SR.