Mimoriadne opatrenia v rozpočtovej oblasti v roku 2021 - Konečná Veverková, Ingrid
Príspevok upozorňuje na novelu zákona č.67/2020 Z.z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nákazlivej choroby covid-19 zákonom č.115/2021 Z.z., novela nadobúda účinnosť 31.3.2021.