Pravidelná a príležitostná práca z domácnosti zamestnanca - Matlovičová, Iveta
Novela zákona č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp., ktorá bola vykonaná zákonom č.76/2021 Z.z., zmenila definíciu domácej práce a telepráce, ale jej podstata a charakteristika sa nezmenili. S výkonom práce z domu sa stretávame s dvoma pojmami, a to home office ako príležitostná práca z domu a domácka práca/telepráca ako pravidelná práca z domu. Pojem home office právna úprava SR nepozná, vymedzuje len pojem domácka práca.