Neplatné skončenie pracovného pomeru - Mičudová, Tatiana
Zákon č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp. presne vymedzuje postup, ktorý je treba dodržať, aby bolo skončenie pracovného pomeru platné. Rozlišuje medzi skončením praconého pomeru zo strany zamestnanca a zo strany zamestnávateľa. Treťou alternatívou je skončenie pracovného pomeru po vzájomnej dohode zamestnanca a zamestnávateľa.