Zálohovanie jednorazových obalov na Slovensku - Šufliarsky, Juraj
Aktuálna téma zálohovania jednorazových obalov (ZJO). Cieľom je dosiahnuť efektívnejší zber a následnú recykláciu. Čo upravuje zákon o ZJO a vyhláška k zákonu o ZJO. Spôsob zálohovania obalov v praxi - model.