Práva dotknutých osôb pri spracúvaní osobných údajov - Ukropec, Anton
Poukázanie na právo dotknutej osoby odvolať súhlas so spracúvaním osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu, právo na vymazanie, právo na obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov SR.