Verejné obstarávanie z hľadiska vybraných pravidiel a zodpovednosti - Sýkora, Jozef
Spôsob a charakter verejného obstarávania vo všeobecnom vnímaní vzhľadom na zodpovednosť zamestnancov v sektore územnej samosprávy. Právomoc a zodpovednosť za verejné obstarávanie - aplikačná prax.