Koľko pandémie ešte unesieme?
Prieskum zameraný na otázku postavenia personálnych alebo HR oddelení vo firmách. Za posledný rok sa naplno ukázalo, aké dôležité sú dobre riadené personálne oddelenia pri nastavovaní nových procesov, práce z domu, nábore na diaľku či pri motivácii. Ktorí zamestnanci najviac doplatili na obmedzenia.