Šance zvyšuje štátna záruka - Krantzová, Petra
Ako podnikatelia prekonávajú pandemické obdobie bez vážnejších strát. Pomocnú ruku im podávajú banky a poisťovne. Poplatky a povinnosti podnikateľov voči finančnému sektoru.