Obchodné modely v kreatívnom priemysle založené na udržateľnosti - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Udržateľné obchodné modely, ktoré podporujú vytváranie pridanej hodnoty v rôznych fázach životného cyklu kreatívneho priemyslu a ich efektívnosť v sektore podporných činností kreatívneho priemyslu. Trendy v inovácii obchodných modelov.