Daňová problematika v oblastí obstarania a používania autorského práva k audiovizuálnej produkcii - Kovalev, Andrej
Špecifiká systému účtovníctva a daňovej registrácie autorských práv v audiovizuálnej produkcii na Slovensku. Metódy účtovania autorských práv na audiovizuálne dielo a jeho oceňovanie, zdaňovanie týchto príjmov a podmienky medzinárodnej prevoditeľnosti duševného vlastníctva.