E-learning - elektronické vzdelávanie - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Definícia pojmu e-learning. Tradičný spôsob výučby mapovaný do architektúry elektronického výukového prostredia. Infraštruktúra, komponenty a implementácie e-learningu. Pedagogika pre e-learning.