Vodcovské zručnosti v komunálnej politike - Jankelová, Nadežda, 1966-
Identifikácia manažérskych schopností, vedúcich k spokojnosti s prácou v prostredí orgánov samosprávy a v samospráve. Realizovaný kvantitatívny prieskum dotazníkom na vzorke 110 vrcholových manažérov obcí a zamestnancov úradov, vedených týmito manažérmi.