<The> Key Role of Strategically and People-Oriented HRM in Hospitals in Slovakia in the Context of Their Organizational Performance - Jankelová, Nadežda, 1966-
Overenie pozitívnej zhody medzi synergickým efektom zmiešaných rolí oddelení riadenia ľudských zdrojov v zdravotníckych zariadeniach a ich organizačným výkonom. Výskum realizovaný na vzorke 44 nemocníc v Slovenskej republike. Dôsledky pre manažment zdravotnej starostlivosti.