Innovative Work Behavior—A Key Factor in Business Performance? The Role of Team Cognitive Diversity and Teamwork Climate in This Relationship - Jankelová, Nadežda, 1966-
Skúmanie, či podpora inovatívneho správania v práci prostredníctvom manažmentu pozitívne súvisí s výkonnosťou podniku a či je tento vzťah sprostredkovaný klímou tímovej práce a kognitívnou rozmanitosťou tímov. Kognitívna rozmanitosť je definovaná ako rozdiely vo vedomostiach a perspektíve, ktoré vychádzajú z profesionálnej rozmanitosti a zodpovedajú za jej pozitívne účinky.