CATIA V5, 3D system integrované nástroje pre projektovanie - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
CATIA V5 (Dassault Systemes) ako plne integrovaným CAD/CAM/CAE/PDM softwarovým riešením pre vývoj, technologickú prípravu výroby nových priemyselných produktov a riadenia ich životného cyklu. Prehľad CATIA V5 podľa oblasti využitia. Prínos CATIA V5.