Integration of Product and Process Development Using CAD Systems - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Integrácia vývoja produktov a procesov pomocou technológií rýchleho prototypovania a simulácie pracovných buniek. Prepojenie medzi rýchlymi prototypmi a návrhom 3D CAD, prepojenie medzi rýchlymi prototypmi a výrobným procesom, prepojenie medzi simuláciou pracovných buniek a 3D návrhom CAD a prepojenie medzi simuláciou a výrobným procesom.