Pravidelná a príležitostná práca z domácnosti zamestnanca - Matlovičová, Iveta
Homeoffice a výkon práce z domácnosti a telepráce podľa Zákonníka práce. Miesto výkonu práce ako podstatá náležitosť pracovnej zmluvy. Rozvrhovanie pracovného času pri výkone prác z domácnosti. Opatrenia pri výkone domáckej práce. Príležitostná práca z domácnosti. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri výkone práce z domácnosti a zabezpečenie stravovania.