Metal Recovery From Municipal Solid Waste Incineration Fly Ash as a Tool of Circular Economy - Bakalár, Tomáš
Pevný komunálny odpad obsahuje v mnohých prípadoch kovy v rôznom množstve. Kovy sa stávajú súčasťou popolčeka z komunálneho odpadu a je možné ich zhodnotiť. Článok popisuje úlohu zhodnotených kovov v obehovej ekonomike na základe analýz kovového zhodnocovania, trojvrstvového obchodného modelu a analýzy SWOT.