Vplyv COVID-19 na vzdelávací proces na Fakulte hospodárskej informatiky z pohľadu študenta - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Analýza a zhodnotenie úrovne vzdelávacieho procesu a spôsobu skúšania v online prostredí v porovnaní s klasickou prezenčnou formou výučby a klasickým spôsobom preverovania vedomostí z pohľadu študenta. Prechod z prezenčnej formy výučby na dištančnú formu výučby na Ekonomickej univerzite v Bratislave v letnom semestri akademického roka 2019/2020. Dištančná forma výučby v zimnom semestri akademického roka 2020/2021.