Vývoj zdrojov elektriny na Slovensku v rokoch 2006 – 2019 - Bolgáč, Ján, 1959-
Definovanie elektrickej energie, elektriny, primárneho a sekundárneho zdroja energie a obnoviteľných zdrojov energie. Metodické prostriedky používané pri analýzach variability a vývoja zdrojov elektriny. Analýza zdrojov elektriny na Slovensku za roky 2006 – 2019.