Porovnanie stochastických modelov úmrtnosti na údajoch Slovenska - Kútiková, Jana, 1995-
Porovnanie dvoch stochastických modelov úmrtnosti – Lee-Carterov model a Cairns-Blake-Dowdov model a to s využitím údajov o úmrtnosti populácie Slovenska. Prognózovanie úmrtnosti na Slovensku.