Bootstrapové odhady v jazyku R - Mihalech, Patrik, 1994-
Teoretické postupy tvorby bootstrapových odhadov a ich kalkulácia v prostredí programovacieho jazyka R za použitia balíčka boot. Výhody balíčka boot. Neparametrický (plný) bootstrap a parametrický bootstrap. Bootstrap odhady v regresných modeloch.