Posudzovanie pripravenosti podniku na nasadenie veľdát (big data) - Mišút, Martin, 1962-
Definovnie pojmu big data. Rozhodovanie o využití big data v podniku - big data adoption (BDA). Diagnostický nástroj posudzovania pripravenosti podniku na implementáciu big data. Výsledky výskumu a vytvorenie koncepčného rámcu pre využitie big data na zlepšenie výsledkov MSP a na vytvorenie modelov, metód a súboru nástrojov uľahčujúce rozhodovanie o čase, metódach, technológii a postupoch pre BDA v podnikovom prostredí.