Konštrukcia diferenciálnych rovníc a ich využitie v zdravotnom poistení - Simonka, Zsolt, 1974-
Modelovanie priebehu kritického ochorenia pomocou štvorstavového nehomogénneho časovo spojitého modelu s Markovovou vlastnosťou. Charakteristiky základných znakov produktu poistenia kritických chorôb. Všeobecný viacstavový model. Konštrukcia modelu pre poistenie kritických chorôb.