Uplatnenie dane z pridanej hodnoty pri jednoúčelových poukazoch a ich účtovné zobrazenie - Stanley, Renáta, 1981-
Definícia poukazov - jednoúčelový poukaz, viacúčelový poukaz, poukaz versus platobný prostriedok a poukaz versus potvrdenie o platbe. Uplatňovanie DPH pri prevode jednoúčelových poukazov a ich účtovné zobrazenie.