Vývoj a modely edukatívnych robotov - Szivósová, Mária, 1958-
Vybrané modely edukatívnych robotov a ich možností vo výučbe. Vývoj edukatívnych robotov. Edukatívna robotika a využitie eduktaívnych robotov počas pandémie COVID-19.