<The> Cooperation of Businesses – Clusters as Support for Competitiveness - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Klastre ovplyvňujú konkurencieschopnosť v rámci krajín aj cez štátne hranice. Vedú preto k novým programom pre všetkých vedúcich pracovníkov firiem - nielen pre tých, ktorí globálne konkurujú. Klastre v širšom zmysle predstavujú nový spôsob uvažovania o umiestnení, ktorý spochybňuje väčšinu konvenčných múdrostí o tom, ako by mali byť konfigurované spoločnosti, ako môžu inštitúcie ako univerzity prispievať ku konkurenčnému úspechu a ako môžu vlády podporovať rozvoja a prosperity.