Prípadová štúdia ako metóda riešenia výchovných problémov žiakov v príprave budúcich učiteľov - Čonková, Andrea, 1982-
Vypracovanie prípadových štúdií výchovných problémov žiakov, ktoré budú využiteľné v príprave budúcich učiteľov a v praxi pedagógov na školách. Prípadová štúdia v odbornej príprave učiteľov. Prípadové štúdie zamerané na problémové výchovné situácie.