Riešenie prípadových štúdií - efektívna súčasť pedagogicko-psychologickej prípravy učiteľov - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Tvorba prípadových štúdií, v ktorých sa demonštruje skutočnosť, že do podoby prípadovej štúdie sa dá spracovať akýkoľvek námet resp. akákoľvek pedagogická situácia. Príklady prípadových štúdií využívaných v predmete psychológia.