Zvládanie problematických žiakov v školskom prostredí - prípadové štúdie - Kúbeková, Anna, 1976-
Prípadové štúdie zamerané na agresívne správanie. Prípadové štúdie „Ignorácia zo strany spolužiakov“. Prípadové štúdie zamerané na problémové správanie žiakov.