Možnosti priblíženia cvičení z didaktiky účtovníctva praxi účtovníckeho vzdelávania na stredných školách - Novák, Jaromír, 1978-
Príklady využitia prípadových štúdií v predmetovodidaktickom tematickom celku kvalifikačného vzdelávania učiteľov ekonomických predmetov na stredných školách, a to v zameraní na výučbu didaktiky účtovníctva. Didaktika účtovníctva ako vyučovací predmet v príprave učiteľov.