Miesto prípadových štúdií v odborovodidaktickom celku programu doplňujúceho pedagogického štúdia - Novák, Jaromír, 1978-
Prípadové štúdie, ktoré patria medzi vyučovacie metódy približujúce študentom preberané učivo na situáciách z praxe. Konkrétne možnosti ich využitia v kvalifikačnom vzdelávaní učiteľov ekonomických predmetov na stredných školách. Prípadové štúdie vo výučbe odborovej didaktiky.